Skip to main content

Hjälp oss att hitta Årets Arbetsgivare!

Hjärta – glädje – gemenskap

Alla barn har rätt att vara trygga och lyckliga. Och det gäller oss vuxna med, inte minst på den egna arbetsplatsen. Så när vi på Stångebro Bygg valde att gå med som Guldpartner till Tappra Barn, blev vi extra glada över den priskategori på galan som tilldelades oss. Nämligen Årets arbetsgivare!

Vi är verksamma i en bransch där villkoren är tydliga, även om det inte alltid uppfattas så. Därför arbetar vi målmedvetet för att skapa en förtroendefull samverkan med våra kunder. Vi tror på engagerade team och individer. Utifrån ärlighet och öppenhet levererar vi framgångsrika projekt tillsammans. Och vi har ett tydligt löfte som våra kunder uppskattar – vi gör det enklare att bygga!

Årets arbetsgivare är en utmärkelse som förpliktigar. Det kan vara stora och långsiktiga satsningar på medarbetare och miljö, sådant som visas utåt och kommuniceras tydligt. Det kan precis lika gärna vara de små handlingarna som vittnar om kreativitet och omtanke. Saker som sker i det tysta, men som får människor att trivas, växa och vilja bli kvar.

Nu behöver vi din hjälp! Var med och nominera någon som du tycker är värd att bära titeln med ärlighet och stolthet. Maila oss företagets namn på info@stangebrobygg.se tillsammans med en motivering, så kan just ditt förslag komma med i nomineringsprocessen. Och vem det blir, det blir officiellt först under den festliga galakvällen.

Vi på Stångebro Bygg är 27 medarbetare. Nu kan vi också kalla oss 27 stolta ambassadörer för Tappra Barn och det fantastiska arbete som utförs. Vi vill vara med och göra skillnad. Vi hoppas att ni vill det också!