Först av allt – god fortsättning! Jag hoppas att ni alla haft en fin ledighet. På Stångebro Bygg avslutade vi 2021 starkt med en omfattande orderingång i december, vilket innebär att nya året har inletts med full fart. Vi är nog många som burit med oss en känsla av att 2022 kan bli riktigt bra – kanske året då allt blir mer normalt igen. Just nu kom ett bakslag, men vi behåller hoppet.

Spännande mix av projekt
När vi kikar på projektflödet så kan jag konstatera att det är en bra och spännande mix. Som alltid pågår arbeten med anrika kulturbyggnader. Därför är det extra glädjande att vi har fått ett nytt förtroende från Statens Fastighetsverk, som valde att förlänga avtalet med oss. I övrigt är det både nyproduktion och ROT-uppdrag. På instagram och facebook berättar vi löpande om vad som är på gång.

Digital utveckling
Om man är ett företag som förespråkar öppen samverkan, så ställer det krav på transparens och rutiner. Därför har vi under 2021 avsatt tid till att utveckla våra digitala processer. Vi har infört processkartor, där vi i realtid kommer åt information och kan göra snabba tillägg eller ändringar. Det innebär att samtliga deltagare i projekten har en behörighet att komma åt samma information och vi lär av varandra. Det blir överskådligt och greppbart – ett levande dokument som kan engagera alla. Jag tror att det här är rätt väg att gå i vår bransch. Om du tycker att det låter intressant och vill veta mer, är du välkommen att höra av dig!

 

Mårten Wiggur, en av Stångebro Byggs duktiga snickare.

Vi söker snickare!
Till sist vill jag passa på att nämna att vi söker nya snickare. Vi uppskattar ansvarsfulla och initiativrika medarbetare som självständigt kan planera och genomföra arbetsuppgifter, hålla tider och löften. Våra medarbetare är alltid våra viktigaste representanter. I gengäld erbjuder vi en familjär och utvecklande arbetsmiljö, där vi tillsammans skapar starka relationer och fantastiska resultat. Hör av dig till mig på benny.valtersson@stangebrobygg.se om du är intresserad eller har något tips.

Nu blir dagarna ljusare och vi fortsätter jobba på som planerat. För snart vänder det – både vad gäller restriktioner och ljuset som så sakta är på väg tillbaka. Ha det så gott och ta hand om er!

Benny Valtersson
Vd Stångebro Bygg

PS. Som alltid – tveka inte att kontakta mig om du vill bolla idéer och projekt!
Ring eller maila benny.valtersson@stangebrobygg.se Vi hörs!

Du har väl sett oss på Instagram! Följ @stangebrobygg, häng med i vår vardag och lär känna oss på Stångebro Bygg ännu bättre.

Foto: Zandra Erikshed