Skip to main content

Samverkan skapar trygghet

samverkan skapar trygghet

 

Ett byggprojekt kan se väldigt olika ut. Om man anlitar Stångebro Bygg, så blir man en del av ett unikt koncept som går under namnet Entreprenader i samverkan. Det innebär att de som leverantör, tillsammans med beställaren, är med hela vägen med full information. Öppenhet, ärlighet och långsiktiga relationer är ledorden.

Stångebro Bygg är ett av Linköpings högprofilerade byggföretag. Deras skyltar och vepor finns uppsatta vid flera stora projekt, inte minst där det handlar om gamla kulturbyggnader eller miljöriktig byggnation i massiv trä. Men störst är traditionell byggverksamhet, såsom om-, till- och nybyggnad. Redan vid starten, för drygt 15 år sedan, hade man inriktningen klar för sig.

”Vi är inte bara ett traditionellt byggföretag, menar Stångebro Byggs Vd Benny Valtersson. Istället arbetar vi nära våra kunder enligt vår egen unika arbetsmodell, Entreprenader i samverkan, som har väckt mycket uppskattning genom åren och som ger oss många uppdrag.

Våra kunder uppskattar att ha full insyn och kontroll. Dessutom innebär våra nära relationer en stor trygghet för alla i projekten. Tillsammans löser vi frågorna, en efter en.

Stångebro Bygg är idag 31 anställda. Dessutom har man 100-talet underleverantörer inom bland annat el, plåt, rör, ventilation, betong och smide. Under senare år har de haft uppdrag åt i stort sett alla stora fastighetsbolag i Östergötland.

– Vi har en mycket positiv utveckling, konstaterar Benny Valtersson. Och målet är att fortsätta i samma riktning. Framöver kommer det att synas ännu fler skyltar och vepor med vår logotyp.”

 

benny1

Benny Valtersson

VD, Stångebro Bygg