Skip to main content

Summering av 2023 – respekt och förtroende

2023-12-19

2023 inleddes med ett oförglömligt 25-årsjubileum, då hela företaget tillbringade några dagar uppe i vackra Jukkasjärvi och det magiska ishotellet. Nu har vi rundat av året med olika julaktiviteter, bland annat en stämningsfull konsert och traditionsenligt julbord. Att göra saker tillsammans känns viktigare än någonsin i denna oroliga tid.

.

Stångebro Bygg firade 25 års-jubileum i ett kallt och vackert Jukkasjärvi.

.

Tilldelning Rosendalsskolan

Året har präglats av krig och oroligheter. Det i sin tur påverkar den allmänna konjunkturen och följden blir en försiktighet på alla håll. Men vi kan glädjas åt ett bra år för vår del. Trots en ökad konkurrens om jobben, så har projekten rullat på och vi behöver snart bli fler medarbetare, både yrkesarbetare och på tjänstemannasidan. Extra glädjande är beskedet som kom häromdagen. Stångebro Bygg fick förtroendet att fortsätta med fas 2 på Rosendalsskolan i Skäggetorp. Projektet sker i strukturerad samverkan med kommunala bolaget Lejonfastigheter. Det ser vi fram emot, eftersom fas 1 har genomförts i väldigt positiv anda.

Alarp Gruppboende – ett av de gruppboenden vi skapat på uppdrag och i samarbete med Lejonfastigheter.

.

Ombyggnader och renoveringar, LSS-boenden och en maskinhall är det som har dominerat vår projektlista under 2023. Jag har sagt det förut – vi är oerhört tacksamma att vi har de kunder vi har, där arbetet präglas av ömsesidig respekt och förtroende.

Satsningarna fortsätter

Om jag ska nämna ytterligare ett par viktiga händelser så blir det vår BKMA-certifiering – ett viktigt steg som har inneburit mycket jobb. Men så värt det! En annan satsning är ledarskapsutvecklingen som ständigt pågår. Två medarbetare slutför sin utbildning under kommande år och därefter står ytterligare två medarbetare i startgroparna.

Till sist vill jag tacka alla som bidragit till företagets fortsatta utveckling – medarbetare, kunder och alla samarbetspartners. Ett stort tack också till våra partners inom Rotundagruppen. Vilket gäng vi är! Ingen fråga är för liten eller för stor att dryftas i denna erfarna och kompetenta grupp. Tillsammans lär vi oss och tar nya steg. Så nu ser vi fram emot nya utmaningar 2024!

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er alla!

Benny Valtersson
Vd Stångebro ByggFoto vd-bild samt bild på Alarp: Zandra Erikshed