Skip to main content

Vi bygger, är bollplank och strategisk partner

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Hösten är här, även om det under flera veckor har känts som att sommaren dröjt sig kvar. Det är bara att njuta! Som alltid går vi in i en hektisk period vid den här tiden på året med flera olika projekt och ett stort antal förfrågningar. Det märks att aktiviteten är hög där ute. Vi på Stångebro Bygg arbetar hårt för att ha hög servicegrad gentemot våra återkommande kunder. Samtidigt är det förstås väldigt roligt när nya kontakter och affärer landar på vårt bord.

Några av våra pågående projekt
Många av våra projekt är omfattande, vilket gör det svårt att beräkna omfattningen från allra första början. Därför har de en tendens att växa under arbetets gång. Kvarteret Gropen i Tornby är ett exempel på det, där träningsanläggningen CrossFit Highway har utökat sina ytor och nu också firar 1 år. Nytt är att även Svea restauranginredningar och Monsterflytt blir nya hyresgäster, med de anpassningar som det innebär för projektet.

På S:t Larsgatan utvecklar vi en fastighet till Östgöta Länsförsäkringar, som kommer att bli fantastiskt fin när den står klar.

Och ombyggnationen av S:t Larskyrkan mitt i Linköping löper på enligt plan. Jag har sagt det förut – det är ett mönsterprojekt! Vi uppskattar verkligen samarbetet med Svenska kyrkan och vårt smidiga och förtroendefulla arbetssätt, det vi kallar entreprenader i samverkan. Ett annat pågående projekt är ombyggnationen av Svenska kyrkans förskola på Vivelvägen i Linköping. Här ska ytorna effektiviseras för en ännu bättre framtida verksamhet.

I Motala fortsätter ett större takprojekt, samtidigt som vi fått uppdraget av Mannerson att göra en kontorsanpassning för Ernst & Young. Även i grannstaden Vadstena kör vi ett projekt med lägenhetsrenoveringar för Johan Melefors.

Utbildningar och praktikant
Vi på Stångebro Bygg har alltid värdesatt kompetensutveckling för våra medarbetare och just nu går två av våra uppskattade projektledare vidareutbildning inom sitt område. Vi har också en praktikant som läser kvalificerad yrkesutbildning till byggnadsingenjör.

Hör gärna av dig!
Om du har funderingar eller planer kring framtida projekt är du varmt välkommen att kontakta mig på benny.valtersson[at]stangebrobygg.se eller något annan på företaget. Vi inte bara bygger – vi ser oss framför allt som ett bollplank och en strategisk part när det handlar om fastighetsutveckling, samverkansprojekt och andra spännande möjligheter. Hoppas vi hörs!

Benny Valtersson

Vd Stångebro Bygg

 

 

Nu hittar ni oss även på Instagram! Följ @stangebrobygg, häng med i vår vardag och lär känna oss på Stångebro Bygg ännu bättre.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]