Skip to main content

Slutresultat att vara stolt över

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.9.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Månaderna har avlöst varandra i snabb takt och nu är tid att blicka tillbaka och göra ett mentalt bokslut.

På Stångebro Bygg har vi arbetat med flera omfattande och resurskrävande projekt.

Två av dem – Mantorps idrottshall och Domkyrkans församlingshem – färdigställdes under året (läs gärna casen på vår sajt).
Det har varit roliga uppdrag och värdefull samverkan, med slutresultat att vara stolt över. Ett annat stort pågående projekt är kvarteret Alfabetet, där de helrenoverade lokalerna fått sina första nya hyresgäster.

Det kommunala bolaget Lejonfastigheter flyttade in i början av december och vi hoppas att de kommer att stortrivas i den här unika miljön.

Skärmavbild 2020-02-07 kl. 09.44.58

Fastigheten från 1954, som av många fortfarande kallas ”Hjalmar Blomqvist-huset”, ägs av Mannersons Fastighets AB. När allt står klart kommer här att finnas flera hyresgäster som får hypermoderna kontor i cool design.

Kompetenta roller och starka team
Mycket jobb ställer höga krav på alla inblandade. Inledningen av 2020 ser ut att bli lite lugnare och det är precis som det ska. Vi får tid att samla ny kraft, reflektera och gå vidare med andra spännande utmaningar som utvecklar oss som företag och i våra roller. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta projektet ”teambildning” med nya, utmanande steg.

Göra skillnad med Tappra Barn 
2019 präglades också av en helt annan satsning från vår sida. Vi tog beslutet att bli guldpartner till Tappra Barn och Linköpings välgörenhetsgala. Under hösten tog vi emot flera förslag till Årets arbetsgivare, och det var spännande att få utse tre nominerade varav Unik Resurs slutligen stod som vinnare. Men satsningen innebär mer än så. Det handlar framförallt om att stötta barn som har det svårt. Att vara med och bidra till en trygg och bra tillvaro – något som alla människor har rätt till, och speciellt barn förstås. Självklart kommer vi att finnas med nästa år igen!

Till minne av Gustaf Mannerson 
Till sist vill jag lyfta en ledsam nyhet som nådde oss för en tid sedan. Gustaf Mannerson har gått ur tiden. Gustaf har varit en självklar del av Stångebro Bygg under alla år, dels som en av grundarna och tidigare styrelseordförande, men också som stor, viktig och återkommande beställare genom årens lopp. Han har även betytt mycket för mig personligen – som inspirationskälla, mentor och läromästare under mer än 20 år. Gustaf gick bort alldeles för tidigt, men jag är övertygad om att Gustafs positiva anda kommer att leva kvar länge.

Välkommen 2020 
Men som sagt, nu blickar vi framåt och välkomnar 2020. Det är alltid med samma förväntan och glädje. Ett stort tack till alla fantastiska medarbetare som bidragit till ett rekordår! Och ett lika stort tack till våra trevliga kunder och samarbetspartners, som ger oss intressanta uppdrag och där vi tillsammans skapar stolta resultat.

Jag önskar er alla en God jul och ett fint och lyckligt 2020! Väl mött då!

Benny Valtersson

Vd Stångebro Bygg

Skärmavbild 2020-02-07 kl. 09.46.44

Du har väl sett oss på Instagram! Följ @stangebrobygg, häng med i vår vardag och lär känna oss på Stångebro Bygg ännu bättre.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]