Skip to main content

Nya projekt och satsningar

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.9.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

I takt med att hösten fortskrider så har också aktiviteten ökat. Nu har vi många projekt på gång och en hel del förfrågningar, vilket är glädjande. Extra trevligt är att välkomna nya kunder. En av dem är RE Fastigheter, där vi nu uppför 16 nya garage i Sturefors. Idag arbetar vi med de flesta större fastighetsbolag, och även de som är mindre. Med andra ord är det vår hemmaplan, vilket skapar en trygghet för våra kunder.

Povelcertifiering stärker kvalitetsarbetet
Under hösten blev vår omfattande Poveldiplomering klar. Hela företaget har genomgått en certifiering, vilket är ett naturligt led i vårt kvalitetsarbete. Nytt arbetssätt kommer att skapa enhetliga rutiner, vilket underlättar för alla i ett projekt. Samtidigt har vi fått en bekräftelse på att vi redan är ett företag med fokus på effektivitet samt ordning och reda.

SBL – Företagsledning för bygg och fastighet
Själv är jag också färdig med den SBL-utbildning som jag gått under ett års tid. Det är en ledarskapsutbildning för högre chefer inom bygg- och fastighetssektorn i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm. Det har varit värdefullt att möta andra kollegor i branschen. Det har också varit ett viktigt tillfälle att tänka till om företagets utveckling och vad vi vill i framtiden. Min övertygelse är att Stångebro Bygg har en tydlig och uppskattad styrka – det vi kallar Entreprenader i samverkan. Vi arbetar nära våra kunder, ibland blir vi nästan deras interna byggorganisation. Den inriktningen ska vi hålla fast vid och också utveckla. Det gör oss till en stabil och trygg samarbetspart som förstår kunden och projektet.

Projekt på G
När det gäller projekt så kan jag bland annat nämna kvarteret Gropen i Tornby, där Hjärta till Hjärta tidigare fanns. Här skapar vi nu nya kontor med tillhörande lager. Det blir flexibla lösningar utifrån de nya hyresgästernas behov. Kontakta gärna Magnus Mannerson på magnus.mannerson@mannersons.se, om du vill veta mer.

Och Hospitalstorget fortsätter framåt. I februari beräknas de första familjerna flytta in. Trevligt är nu också att det är bestämt vem som ska driva restaurangverksamheten i hörnet. Det blir Pappa Grappa – en uppskattad Norrköpingskrog, som nu också har hittat till Linköping. Det kommer att bli riktigt bra!

Vi söker projektansvarig
Att ha full fart ställer höga krav på organisationen. Därför vill vi gärna förstärka med en projektansvarig, gärna med relevant utbildning och några års erfarenhet. Den här personen ska fungera som kundens förlängda arm och leda intressanta projekt, från start till mål. Det vi kan erbjuda är ett omväxlande, ansvarsfullt och utvecklande arbete i ett kul och tajt gäng. Vi gillar att arbeta som ett team, samtidigt som våra projektansvariga har alla möjligheter att själva utforma sitt arbete och ta sina egna beslut.

För rätt person är Stångebro Bygg en arbetsplats som erbjuder nya kliv både personligt och jobbmässigt. Vi tänker inte bara ”här och nu”, utan vi tror man måste ha visioner och triggande mål att arbeta mot. Det skapar en positiv anda, som får oss att trivas i det vi gör. Och som får oss att utvecklas tillsammans med våra kunder. Är du intresserad eller vet du någon annan? Tipsa gärna om tjänsten som man kan läsa mer om här.

Till sist…
Jag vill avsluta med uppmaningen att höra av dig till oss om du har funderingar eller planer kring framtida projekt. Välkommen att kontakta mig på benny.valtersson[at]stangebrobygg.se eller någon annan på företaget. Och självklart vill jag också passa på att önska dig en riktigt god jul och ett lyckosamt 2016! Hoppas att vi ses då!

Benny Valtersson

Vd Stångebro Bygg

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]