Året går mot sitt slut och det är snart dags att få några dagars välbehövlig ledighet. För 2018 har minst sagt varit fartfyllt, med ett högt tempo från början till slut. Alla projekt har hakat i varandra och det har inte funnits mycket tid till andhämtning. Men trots att många har slitit hårt, så trivs vi ändå bäst när aktiviteten är hög.

Ett annat ord för 2018 är utvecklande. Vi har medarbetare som utan att tveka har tagit sig an nya utmaningar. Nya kunder och nya typer av projekt har inneburit andra krav och processer. Extra roligt är förstås projekten, där vår organisation får visa vad vi går för. Att vi lever upp till samverkan, ordning och reda samt en tydlig ekonomistyrning. Vi vet också att många kunder uppskattar vårt sätt att arbeta med en projektansvarig. Det skapar en trygghet i alla faser.

Inför 2019 är jag försiktigt optimistisk. Vi inväntar vissa besked, samtidigt som vi har stora projekt som kommer att löpa under årets månader. Som alltid ser jag fram emot den där omtalade balansen – ”lagom” kanske är ordet ☺️

Stångebro Bygg stöttar Tappra Barn

 

Så här inför julhelgerna skulle jag vilja avsluta med en nyhet som gör oss extra stolta. Stångebro Bygg går nu in och stöttar Tappra Barn. Det är en organisation som arbetar lokalt och där vi kan se att de gör nytta. Därför har vi valt att bli guldpartner inför nästa års stora välgörenhetsgala. Det innebär att vi är kategorisponsor och får förmånen att dela ut ett av priserna under kvällen. Det känns stort, viktigt och väldigt roligt. Julen är en förväntansfull tid för de flesta av oss, men inte för alla. Just därför känns Tappra Barns arbete så viktigt.

Jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott 2019!

Benny Valtersson

VD Stångebro Bygg

 

Du har väl sett oss på Instagram! Följ @stangebrobygg, häng med i vår vardag och lär känna oss på Stångebro Bygg ännu bättre.