Veckorna susar förbi och plötsligt är det midsommar. Den vackraste tiden på året, så nu gäller det att njuta. Men innan semester och skön ledighet jobbar vi på med våra projekt. Mantorps idrottshall står snart klar att tas i bruk, kvarteret Alfabetet vid Mio i Linköping rullar på och ute i Vreta Kloster fortsätter projekten för Svenska kyrkan. Bara för att nämna några exempel.

Hjälp oss hitta rätt

Innan alla ledigheter vill jag passa på att dela med mig av en uppmaning. Som jag tidigare nämnt har vi på Stångebro Bygg valt att gå med som Guldpartner till Tappra Barn inför årets stora välgörenhetsgala. När vi fick veta vilken priskategori som tilldelades oss blev vi väldigt glada. Vi ska utse ”Årets arbetsgivare”. Men för att lyckas behöver vi din hjälp!

Årets arbetsgivare är en utmärkelse som förpliktigar. Det kan vara stora och långsiktiga satsningar på medarbetare och miljö, sådant som visas utåt och kommuniceras tydligt. Det kan precis lika gärna vara de små handlingarna som vittnar om kreativitet och omtanke. Saker som sker i det tysta, men som får människor att trivas, växa och vilja bli kvar.

Stångebro Bygg stöttar Tappra Barn

Ett annat arbete som pågått en tid är den omfattande ombyggnaden av Mantorps idrottshall. Vi räknar med att vara färdiga till sommaren, vilket blir perfekt när skolor och föreningar drar igång sina verksamheter igen.

Sist, men inte minst, vill jag nämna ytterligare ett nytt uppdrag som startar till hösten. I kvarteret Borgmästaren, det gamla sparbankshuset vid S:t Lars kyrka, blir det nya hyresgäster – Elits AB – som idag har sina lokaler i Mjärdevi och som nu får ett mer centralt läge.

Nominera Årets arbetsgivare!

Nu kan du vara med och nominera någon som du tycker är värd att bära titeln med ärlighet och stolthet. Maila oss företagets namn på info@stangebrobygg.se tillsammans med en motivering, så kan just ditt förslag komma med i nomineringsprocessen. Och vem det blir, det tillkännages först under den festliga galakvällen i november.

Tappra Barn utför ett imponerande arbete för att barn ska ha det bra. För alla barn har rätt att vara trygga och lyckliga. Och det gäller oss vuxna med, inte minst på den egna arbetsplatsen. Så nu vill vi gärna hitta bästa tänkbara vinnare.

Vi är stolta ambassadörer

Vi på Stångebro Bygg är 27 medarbetare. Nu kan vi också kalla oss 27 stolta ambassadörer för Tappra Barn. Vi vill vara med och göra skillnad. Vi hoppas att du vill det också!

Till sist vill jag passa på att önska er alla en riktigt fin och rolig sommar. Och trots ledighet så finns jag alltid bara ett telefonsamtal bort. Ha det gott!

Benny Valtersson

Vd Stångebro Bygg

 

 

Skärmavbild 2019-06-19 kl. 11.49.00

 

Du har väl sett oss på Instagram! Följ @stangebrobygg, häng med i vår vardag och lär känna oss på Stångebro Bygg ännu bättre.