Skip to main content

Trevlig sommar!

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Då är tiden här – vi har premiärgrillat, tagit de första doppen och firat festliga högtider. Och lite extra gott fika ska vi på Stångebro Bygg också ha. För i dagarna färdigställer vi kvarteret Ekollonet, vid Hospitalstorget i Linköping. Det är ett av de projekten som bidrar till framtidens Linköping – och vi är glada att vara en del av det.

Framgångsrikt samverkansprojekt
Detsamma gäller renoveringen av S:t Larskyrka, som är ett samverkansprojekt med Svenska kyrkan och WSP. Om jag fick nämna ett skolexempel på ett lyckat samarbete, så skulle jag i dagsläget utan tvekan nämna just det här jobbet, som löper väldigt fint och enligt plan. Vi är både glada och stolta över att ha Svenska kyrkan som kund!

Olika projekt – olika utmaningar
Övriga projekt går också framåt, såsom det omfattande arbetet med en varuhiss och badrumsrenoveringar i Frimis. I kvarteret Gropen i Tornby färdigställer vi nu lokaler för Idrott & service, som är en del av Leanlink. Och Crossfit Highway, ett av Linköpings snabbast växande gym, ökar med 335 kvm open gym-yta. I Gropen finns fortfarande cirka 2 000 kvm ledig yta så hör gärna av dig om intresse finns till Mannersons Fastighets AB. Vi på Stångebro Bygg arbetar vidare med projektet.

För Länsförsäkringar kommer vi att påbörja arbetet i kvarteren Dukaten och Assyrien i centrala Linköping, där vi bygger om gamla gårdshus och vind till lägenheter. Och för Klöverns räkning gör vi jobb åt Landstinget i kvarteret Glasbiten, Tornby.

Men vi blickar även utanför vår kommuns gränser, vilket är spännande. I Motala påbörjar vi en större takrenovering och i Vadstena renoverar vi lägenheter i en fastighet för en helt ny kund.

Välkommen Johan!
Johan Belkner heter vår senaste medarbetare, som vi nu hälsar välkommen i gänget. Han är projektledare och kommer närmast från Hansa Bygg i Kalmar där han haft en liknande tjänst. Johan blir en värdefull förstärkning hos oss.

Boka möte med oss!
Under våren har vi haft möten med flera av våra kunder, för att berätta mer om vårt huvudsakliga arbetssätt – entreprenader i samverkan. Precis som i exemplet med Svenska kyrkan, så ger det ett öppet och ärligt samarbetsklimat som uppskattas av alla parter. Det gör även projekten mer intressanta att följa och skapar en förståelse för vad som pågår i de olika stegen. Vill du också veta mer? Välkommen att höra av dig till mig på benny.valtersson[at]stangebrobygg.se, så bokar vi ett möte eller en lunch.

Då är det dags att runda av inför sommaren. Jag hoppas att du har roliga planer att se fram emot. För min del ska jag ta del av min 40-årspresent, som är en upplevelse på Anderstorp. Jag ska nämligen köra Ruben Baricellos F1-bil, som sägs komma upp i 330 km/tim. Annars blir det mest att ta dagarna som de kommer och njuta…

Trevlig sommar!

Benny Valtersson

Vd Stångebro Bygg

PS. I sommar går vi på lågvarv under vecka 29-31. Så kontakta oss gärna innan dess, om du har uppdrag du vill diskutera. Och självklart finns vi redo för akuta serviceuppdrag.

 

Nu hittar ni oss även på Instagram! Följ @stangebrobygg, häng med i vår vardag och lär känna oss på Stångebro Bygg ännu bättre.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]