Skip to main content

Vi är alltid redo för nya utmaningar


krönika1

Byggsektorn är en bransch i omvandling. Just nu sker det stora förändringar, vilket påverkar konkurrenssituationen märkbart. Då är det en trygghet att verka inom ett stabilt och långsiktigt företag med tydliga och ansvarsfulla ägarmål. Här på Stångebro Bygg har vi en gemensam bild av hur vi vill jobba med våra kunder, och vi vet att det uppskattas. Öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete genom hela processen är en självklarhet för oss. Och det vinner alltid i längden!

Linköping och vår expansiva region är en spännande plats att befinna sig på just nu. Nästan dagligen diskuteras nya, stora satsningar i media och där är vi absolut en aktör att räkna med. Idag syns våra skyltar och vepor runt om vid många intressanta projekt. Och vi är alltid redo att ta oss an nya utmaningar, om det så är entreprenader i samverkan eller andra typer av uppdrag.

Ett av våra stora projekt just nu, som är med och förändrar Linköpings stadsbild, är Kvarteret Ekollonet. Det ligger på Hospitalstorget, en plats som ska genomgå en total förvandling med grönska och restauranger. Det här är ett samverkansprojekt med Mannersons Fastighets AB och det handlar om en totalrenovering av hela fastigheten med butiksytor och ca 15-20 nya lägenheter.

När vi nyligen har summerat 2013, kan vi blicka tillbaka på ett nästan lika starkt år som rekordåret 2012. Nu ser vi fram emot en fortsatt spännande vår. Så välkommen att höra av dig till oss, om du har något uppdrag du vill diskutera.

Benny Valtersson

Vd Stångebro Bygg