Skip to main content

Sommar, sol och skön ledighet

2023-06-20

Nu är vi framme vid den tid på året då vi börjar runda av allt inför sommarens ledighet. På Stångebro Bygg har vi olika projekt på gång, som snart gör uppehåll en tid – allt enligt plan. Andra projekt väntar på att komma igång så snart vi alla är tillbaka. Kul när det är bra fart!

Ni som följer oss på sociala medier har säkert sett att vi haft flera roliga uppdrag i privata hem. Just nu pågår vårt arbete med att etablera en ny byggserviceavdelning, för att kunna hantera den här typen av jobb. Förfrågningarna blir allt fler och vi trivs med uppdragen.

.

Kökssnickeriet från Falerum kök smälter in perfekt i det anrika huset och bidrar med en tidlös känsla. Foto: @sugarcrisppictures.  I slutet av maj var det dags för ett dubbelt firande på vårdcentralen Kungsgatan. Dels fyllde verksamheten 40 år, dels var vår omfattande ombyggnation klar. Lycka till med ert viktiga arbete i de nya, fräscha lokalerna, säger vi!

En fartfylld höst

Vad står då på tur? Efter semestern väntar bland annat två LSS-boenden – ett i Harvestad och ett i Vikingstad. Projekteringen är redan igång och vi inväntar byggstart. I stadsdelen Skäggetorp bygger vi ett storkök. Fastighetsägare är Bonäsudden och det omfattande arbetet sker i samverkan med Holmströmsgruppen. Vi har tidigare genomfört lyckade uppdrag tillsammans, så det ser vi fram emot.
 
Om du vill se mer vad som är på gång – bland annat för Svenska kyrkan och Mannersons Fastighets AB – läs gärna mitt förra vd-brev och följ oss på sociala medier!

Ständig utveckling

Under våren har vi genomfört utbildningar, som kommer att följas upp under hösten. Arbetet med att byta kvalitetsledningssystem pågår för fullt. BKMA är ett nationellt och branschanpassat alternativ till ISO 9001/14001/45001. Certifieringen är en nationell standard för Byggföretagens medlemmar, det är en satsning som höjer nivån på vårt arbete, såväl internt som gentemot våra kunder.
 
En annan viktig utbildning är den ledarskapsutveckling som genomfördes i maj månad på Vesterby golfklubb under ledning av Viveka Andersson, Wevando, AB. Kompetenta och trygga ledare är ett ständigt pågående arbete för att stärka våra team.

Njut av sommaren!

Jag hoppas att du kan blicka framåt mot en skön ledighet. Vi på Stångebro Bygg stänger för en välbehövlig ledighet vecka 29–31. Men jag finns alltid tillgänglig om du vill dryfta idéer eller diskutera projekt. Som alltid lyssnar jag av mobilen och läser mina mail. Däremellan hittar du mig förmodligen på golfbanan eller någonstans på Sommens vackra vatten.

Benny Valtersson
Vd Stångebro Bygg